keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Meijän häät osa 2: Viestit hääparille! (JA ARVONNAN VOITTAJA!)

Painin pitkään vieraskirja-asian kanssa. En halunnut siis perinteistä vieraskirjaa vaan jotain erillaista. Päädyttiin unohtamaan se maapallohässäkäkin kokonaan ja laittamaan pöytiin Viestit hääparille eikä kaduta kyllä yhtään! 


Viestilapuset Hääputiikki Ribbon&Inkiltä
Pöydän lasimaljakot ja pöytänumerot Paulan Juhlapalvelun somistevuokraamosta


Pahoittelen kännykkäkameran (paskaa/ala-arvoista) kuvien laatua! Mutta olin kyllä supertyytyväinen siitä, miltä laput näyttivät kattauksessa! Äiti kyllä yhdessä vaiheessa (erehtyi) kysymään (ivallisesti) että "eikö näihin pöytiin mahtuisi vielä vähän enemmän tavaraa?". Terveisiä mammalle, että eiköhän niihin olisi jotain saatu vielä tungettua!

Eikä sekään miten kauniilta lippuset näytti pöydässä vaan se mitä kaikkea ihmiset oli niihin kirjoittaneet! Naurettiin sunnuntai-iltana katketaksemme kun luettiin tätä meidän vieraskirjaa...
Meitä oli myös kuvailtu esimerkiksi sanoilla hirvi ja kiikarit, minttu ja viina sekä karjalanpiirakka ja munavoi.  Hirveen kuvaavia kaikki. Aion rakentaa meidän häistä albumin jonne laitan sekaisin kuvia ja noita lappusia! Varmaan saa vedet silmissä nauraa noille hölmöyksille vielä kiikkutuolissakin. Oi että meidän kaverit on idiootteja! (kaikella rakkaudella)

Ja sitten arvontaan! Teitä oli ihan huima määrä osallistujia! Muistan kun aikojen alussa jotain arvoin ja osallistujia oli ehkä kolme. Tai viisi. Nyt teitä oli 71. SEITKYTYKS. Himmeetä! Random.org toimi tälläkertaa onnettarena ja arpoi palkinnon seuraavalle tyypille... (jännitys tiivistyy, rummut pärisee...)


Oi jee, nro 11 olis ihan ehoton, terveisin köyhät opiskelijat! :) tzipe@hotmail.com


Tzipe! Makaroonin ja tonnikalan tuoksuiseen arkeesi on tulossa luksusta! Voitit siis 50 euron lahjakortin käytettäväksi painotuotteen suunnitteluun! HipHei ja ONNEA! Hääputiikki Ribbon&Ink:stä ovat sinuun yhteydessä! Onnea Onnea!


Kivaa keskiviikkoa ystäväiset ja muistakaa, että NÄLKÄ LÄHTEE SYÖMÄLLÄ JA AKKA JUOMALLA! 9 kommenttia:

 1. Ihana tuo kortti-vieraskirja! VARASTAN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitämitämitä. Mihin varastat? Tupareihin? Vai EIKÖ MULLE OO KERROTTU JOTAKIN?!

   Poista
 2. :D Täällä nauran vedet silmissä noille teidän saamillenne Viesti hääparille -vastauksille. Ihana nähdä miten hyvin lappuset toimivat käytännössä!

  Onnea Tzipelle arvonnan voitosta, olen yhteyksissä vielä tänään palkinnon tiimoilta. Kiitos kaikille muillekin osallistujille ja Niinalle arvonnan järjestämisestä! :)

  Ps. Kaikki tämän blogin lukijat saavat vielä tämän viikon ajan 15 % alennusta kaikista Hääputiikin tuotteista koodilla bridezilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi! Lappuset oli kyllä huikea menestys! Ja noi vastaukset...Jos mä oon tämmönen niin voiko kavereiltakaan paljon muuta odottaa? ;)

   Poista
 3. Ja mahtuhan sinne ruokalautasia, juomia, viinaa sekä käsilaukkuja ja kameroita. Häissä kaikki o mahdollista...
  Huomiseen

  T. Äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Häät on niin maaaagisia! ;) huomiseen äityli! Soitellaan illalla!

   Poista
 4. OIKEESTI? :D Jes! EN oo ikinä voittanu mistään blogista mistään! WIPPII! KIITOS! <3

  VastaaPoista
 5. Tuo kyllä on niin paljon hauskempi omaan makuun ainakin kun perinteinen vieraskirja. Itse aina menen lukkoon kun sellaiseen pitäisi jotain kirjoittaa. Sellainen kysymys tuohon liittyen, että oliko teillä siis jokaisen kohdalle heti alussa jaettu tuo lappu ja kynä, sekä olitteko jotenkin arponeet kenen kohdalle sen jättää. Siis lähinnä sitä, että tuliko pariskunnille vain yksi vai kaikille oma?

  Janina

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3